​​​​over mij

[vc_row][vc_column overlap=”right” overlap_distance=”100px” width=”1/4″][vc_column_text]

Ik begeleid teams in hun reis naar excellentie

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image img_size=”overlap-xlarge” image=”7151″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column overlap=”top” overlap_distance=”300px” padding_size=”m-padding” width=”2/3″ background_color=”#baffea”][vc_column_text] Als Lean Black Belt adviseur en erkend Team Coach (St!R) begeleid ik teams graag in hun reis naar excellentie. In mijn carrière vormen procesmanagement en procesverbetering (Lean) de rode draad. Het afgelopen decennium heb ik een brede ervaring opgebouwd in operational excellence en (team)coaching. Dit heb ik vanuit verschillende rollen gedaan, zoals lijnmanager, adviseur/coach en projectleider. Daarom weet ik als geen ander wat het voor mensen in organisaties betekent om continu in te spelen op een veranderende omgeving.

De kracht van succesvolle Lean- en Agile-organisaties zit in een juiste samenhang tussen methoden en gedrag. Met als gevolg effectievere reflexen van de medewerkers en het management.

Bij iedere opdracht opnieuw is het voor mij een uitdaging om individuen en teams te laten ervaren, hoe je met een integrale benadering meer resultaat en plezier behaalt. Zowel voor de klanten als voor jezelf. Om teams daarbij nog beter te kunnen begeleiden, ben ik naast een gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt en Agile Scrum Master, ook erkend Team Coach (St!R) en opgeleid in NLP en Spiral Dynamics.
Zowel privé als zakelijk word ik herkend als open en toegankelijk, als een professional die op natuurlijke wijze verbinding maakt. Enthousiast en betrouwbaar, iemand die niet bang is om zelf initiatief te nemen. Daarbij reflecteer ik continu op mijn eigen handelen om zo ook zelf te blijven verbeteren.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page