​​​​over sebastiaan

[vc_row][vc_column overlap=”right” overlap_distance=”100px” width=”1/4″][vc_column_text]

Als Lean Black Belt adviseur en erkend Team Coach begeleid ik organisaties graag in hun reis naar excellentie. In mijn carrière vormen proces management en proces verbetering de rode draad.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image img_size=”overlap-large” image=”6848″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column overlap=”top” overlap_distance=”100px” padding_size=”m-padding” width=”1/2″ background_color=”#b7ffea”][vc_column_text]Daarbij heb ik het afgelopen decennium een brede ervaring kunnen opbouwen in operational excellence en (team)coaching. Dit heb ik vanuit verschillende rollen mogen doen, zoals lijn manager, adviseur/coach en projectleider. Vanuit deze achtergrond weet ik dan ook als geen ander wat het voor mensen in organisaties betekent om continu in te spelen op een veranderende omgeving.

Na mijn overtuiging zit de kracht van succesvolle Lean en Agile organisaties in een juiste samenhang tussen methoden en gedrag, die tot uiting komt in effectievere reflexen van de medewerkers en het management. Het is voor mij dan ook iedere keer weer een uitdaging om individuen en teams te laten ervaren en zien, hoe je vanuit een integrale benadering meer resultaat en plezier voor de klant en jezelf kunt halen. Om teams daarbij nog beter te kunnen begeleiden, ben ik naast een gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt, erkend Team Coach (St!R) en opgeleid in NLP en Spiral Dynamics.

Zowel privé als zakelijk wordt ik herkend als een open en toegankelijke persoonlijkheid die op een natuurlijke wijze verbinding maakt. Enthousiast en betrouwbaar, iemand die niet bang is om initiatief te nemen. Daarbij reflecteer ik continu op mijn eigen handelen om zo ook zelf continue te verbeteren.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page