Trainingen

LeanBack Academy

Om meer weten over onze trainingen, bezoek dan de LeanBack Academy op Leanbackacademy.nl!

Vanuit Lean Dialogue bieden wij de volgende trainingen aan:

  • LeanBack® Teams – Yellow Belt Hierin leer je hoe jij samen met jouw team jullie proces  en de samenwerking in het team verder kunnen verbeteren. Zodat jij en je team daarna weer aan de slag kunnen met wat er écht toe doet.
  • LeanBack® TeamCoach – Green Belt. In deze training leer je hoe jij als Agile en Lean teamcoach naast het team en leidinggevende kunt gaan staan, om ze stap voor stap te begeleiden in de gevraagde gedragsverandering. De ervaring leert dat juist de gedragsverandering de sleutel is voor succesvolle transformaties.
  • LeanBack® TeamCoach – Black Belt. In deze training krijg je de verdieping om het team systeem te zien vanuit Systeemdenken. Je leert daarmee om ‘hardnekkige situaties’ aan te pakken. De inzichten zet je direct in bij de uitvoering van je Black Belt praktijk opdracht.
  • LeanBack® Leader is onze training is voor managers en leidinggevende, die voor de uitdaging staan om leiding te geven aan de gedragsverandering binnen Lean en Agile teams of organisaties. Naast dat je de basis van Lean en Agile leert, gaan we vooral in hoe jij als LeanBack Leider je team kunt helpen om sneller betere resultaten te behalen met behoud van plezier.
  • LeanBack® met Agile is onze 2 daagse Agile Masterclass. Naast dat we ingaan op de basis van Agile en Scrum,  leer je ook de dialoog te zien. Je wordt zo niet alleen voorbereid op je examen, maar krijgt ook inzicht in de team dialoog en hoe jij deze optimaal kunt beïnvloeden om betere resultaten te behalen.

LeanBack® aanpak

De rode draad in de trainingen van LeanDialogue is de LeanBack® aanpak.  Naast dat je het beste van Lean en Agile krijgt, leer je ook vorm te geven aan de bijbehorende Lean en Agile cultuur en gedragsverandering. Dit doe je door tegelijk naar het proces en de dialoog te kijken. Of zoals wij zeggen, de ‘Lean Dialoog’.

In de LeanBack® trainingen  leer je de rust te vinden om in de hectiek van de dag even ‘achterover te leunen’. Zodat je wél tegelijk naar het proces en de dialoog kunt kijken. Om deze vervolgens blijvend naar een hoger niveau te tillen en met meer focus en verbinding aan de slag te kunnen met wat er echt toe doet.

Online LeanBack® Academy

Naast de trainingsdagen krijg je toegang tot onze online omgeving, de LeanBack® Academy. Zo heb je via je mobiel, Tablet of laptop altijd toegang tot het meest up-to-date trainingsmateriaal, tools, formats, en templates en video’s. Daarnaast kunnen we je via online coaching sessies begeleiden bij je eigen verbeter project. De training wordt zo optimaal toegesneden op jouw leerstijl.

In Company trainingen

Al onze trainingen kunnen ook in-company worden aangeboden als een ‘programma’. Je volgt de training dan met je eigen team of organisatie op een locatie naar jouw keus. Dit biedt de mogelijkheid om op specifieke vraagstukken in te gaan die binnen jouw team of organisatie spelen. Wil je meer weten over onze programma’s, neem gerust contact op.

Lean Competency System (LCS) Accreditatie

LeanDialogue is geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS) vanuit de Cardiff University. Het LCS is een internationaal erkende accreditatie voor organisaties die Lean en Six Sigma trainingen geven. Daarmee bieden wij onze klanten iets unieks: een officieel, internationaal erkend Lean certificaat.
Een LCS accreditatie betekent dat je als deelnemer verzekerd bent van de hoogste kwaliteitstandaard op het gebied van lean, Six Sigma en Agile trainingen. Het certificaat dat je na de training van ons ontvangt, geven we uit namens het LCS en Cardiff University. Je kunt je hiermee officieel registreren en krijgt daarmee toegang tot een internationale Lean community en de laatste inzichten op het gebied van Lean en Agile.

De trainingen van LeanDialogue leveren het volgende certificaat op:

  • LeanBack Teams – LCS Level 1a – Yellow Belt
  • LeanBack TeamCoach LCS Level 1b – Green Belt
  • LeanBAck TeamCoach LCS Level 1c – Black Belt
  • LeanBack Leader LCS Level 1b – Green Belt

LeanBack Academy

Om meer weten over onze trainingen, bezoek dan de LeanBack Academy op Leanbackacademy.nl!