Door de dialoog kom je in gesprek!

Werkwijze

Omdat ieder team uniek is, met haar eigen sterke punten en uitdagingen, is de wijze waarop ik jou en jouw team begeleid altijd toegesneden op wat jij van me nodig hebt. Daarbij hanteer ik de volgende uitgangspunten:

Bewezen – In de Leanback® aanpak vertaal ik bewezen methoden en de nieuwste inzichten uit de gedragswetenschap in praktische toepassingen voor jouw vraag. Ik ben gecertificeerd in: Lean Six Sigma, Agile, Systeem Denken, Spiral Dynamics en NLP.

Gelijkwaardigheid – Vanuit LeanDialogue vind ik het belangrijk om gebruik te maken van de kennis en ervaring die in het team aanwezig is. Daarom werk ik altijd in co-creatie met het team en de leidinggevende.

Werkvloer – De wetenschap heeft laten zien dat 90% van de leerervaring van de werkvloer komt. Voor een echte impact organiseer ik daarom samen met jou het ‘leren’ op de werkvloer. Zo ervaart het team direct wat wel werkt.

Integraal –In de Leanback® aanpak kijk ik zowel naar de proces- als menskant van de samenwerking. Dit doe ik niet na elkaar, maar juist tegelijkertijd!

Interactie –Samen bezig zijn met continu waarde creëren voor anderen is leuk en versterkt zingeving. In de werkvormen die ik gebruik zijn interactie en plezier belangrijke elementen.