Lean Green Belt cursus

Lean Green Belt cursus

Voor een cursus lean Green belt ben je bij LeanDialogue aan het juiste adres. Wat heeft jouw voorkeur als het gaat om een cursus? Kies je dan voor enkel theorie of is het voor jou prettiger om dit te combineren met een praktische toepassing? Wij zorgen voor een uitstekende verhouding tussen deze twee aspecten. Ook voor jouw team zijn wij de ideale partner. De impact die jij maakt als professional staat centraal. Je kunt meteen aan de slag met wat je leert tijdens de cursus. Het gaat er tenslotte om dat jij er iets mee kunt op de werkvloer. De dagelijkse praktijk, die is belangrijk bij ons.

Lean Green belt cursussen

Tijdens de Lean Green Belt cursus gaan we concreet aan de slag met de verbeterprojecten. Onze cursussen worden altijd op maat gemaakt. Jouw team is tenslotte uniek. We gaan volledig in op de praktische toepassing van Lean op Green Belt niveau. Hoe ver wil je de theorie uitdiepen? Dat is geheel aan jou. Je heb continue toegang tot ons online lesmateriaal. Hierbij kun je gebruik maken van een laptop, een tablet of een mobiel. Zo ben je op elk moment in de mogelijkheid om verder te gaan met de cursus. Waar je ook maar wilt. Onze cursussen zijn absoluut gefocust op de praktijk. Meld je aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

 

Cursus lean Green belt voor projectleiders

Onze lean Green belt cursussen zijn ook heel geschikt voor projectleiders. We leren je hoe je verbetertrajecten binnen jouw organisatie kunt begeleiden. We gebruiken hierbij de Lean filosofie. Je leert bijvoorbeeld over operationele stabiliteit en over verspilling herkennen en verminderen. Er is veel aandacht voor de praktijk. Daar gaat het tenslotte om. Hoe breng je de kennis echt in praktijk? Kies je voor LeanDialogue, dan kies je voor kwaliteit en ervaring. We helpen jullie graag een stapje verder.