Lean cursus

Lean cursus

Voor een lean cursus online ben je bij LeanDialogue op de goede plek. In onze LeanBack trainingen leren we je om de rust te vinden in de hectiek van het leven van elke dag. Er zijn trainingsdagen waaraan je kunt deelnemen. Ook een online cursus is bij ons mogelijk. Kies je wel voor de trainingsdagen, dan heb je tegelijkertijd toegang tot onze online omgeving. Deze is op verschillende manieren toegankelijk. Denk hierbij aan je mobiel, je laptop en je tablet. Zo heb je altijd en overal de beschikking over trainingsmateriaal, video’s, formats, templates en tools. We kunnen je ook via online coaching sessies begeleiden. Alles is erop gericht om jou zo doeltreffend mogelijk te helpen bij jouw eigen persoonlijke verbeterproject. Wij zijn er voor zowel teams als voor individuele personen.

Lean cursussen op locatie

Hoe wil jij de lean cursus het liefst volgen? Kies je voor online? Ga je voor een combinatie? Of kies je voor een in-comany training bij LeanDialogue? Deze training wordt dan aangeboden als een programma. Jullie mogen zelf een locatie uitkiezen. Het is op deze manier heel goed mogelijk om in te gaan op specifieke vraagstukken die voor jullie team of organisatie van belang zijn. Geen enkel team is hetzelfde. Daarom zorgen wij gegarandeerd voor maatwerk. Als je meer wilt weten over de cursussen, neem dan zeker contact met ons op. Je kunt bellen of mailen. Of je gebruikt het handige contactformulier dat je vindt op de website. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 

Lean cursus online

Wil je meer informatie over de lean cursussen die ook online worden gegeven? Kijk op de site of neem contact met ons op. Je ziet op de website overigens ook welke klanten je reeds voorgingen. Denk hierbij onder meer aan klanten als ProRail, de Rabobank, TenneT en Fontys Hogescholen. Je ziet dat je dan een heel gemêleerd gezelschap tegenkomt op de website. Ook voor jouw organisatie en team maken wij graag het verschil.