Continue verbeter cultuur

Continue verbeter cultuur

Wil je graag een continue verbetercultuur creëren? Neem dan zeker contact op met LeanDialogue. Wij hebben op dit gebied veel kennis en ervaring. Ook voor jouw team staan we klaar. Waarschijnlijk loopt veel in jullie organisatie op rolletjes. Toch zijn er vrijwel altijd verbeterpuntjes. Waar willen jullie je op focussen tijdens de training? Wij maken het programma precies voor jullie op maat.

Continue verbeter cultuur creëren

Bij de continue verbeter cultuur is het belangrijk dat voor elke werknemer het werk inspirerend en betekenisvol is. Ook is het van belang om het resultaat hierbij niet uit het oog te verliezen. Zien jullie dat er keihard wordt gewerkt en dat toch de gewenste resultaten niet behaald worden? Is er sprake van weerstand? Wij helpen jullie om dit om te buigen in actie en energie. Je zult begrijpen dat dit traject niet vanzelf gaat. We doen het samen. Jullie zijn belangrijk. Maak gebruik van onze Leanback aanpak. Samen met jouw team gaan we op een intensieve en doeltreffende wijze aan de slag.

 

Hoe gaan we continue verbetercultuur creëren?

Schakel je LeanDialogue in voor het continue verbeter cultuur creëren, dan merk je dat ons programma bepaalde kenmerken heeft. Allereerst vindt er een intake plaats met de leidinggevende en het team. We komen in co-creatie tot een gezamenlijk programma. We gaan vervolgens aan de slag. Dit doen we op de werkvloer. Ondertussen hebben we oog en aandacht voor de prestatiedialoog. We wisselen dit af met korte trainingen en/of coachingssessies. Dit doen we uiteraard in het kader van thema’s die voor jullie relevant zijn. De doorlooptijd is over het algemeen maximaal 3 tot 6 maanden. Elke 4 weken werken we met het team naar een nieuwe concrete doeltoestand. Heb je interesse? Neem direct contact met ons op.