Agile teamcoach

Projectbegeleiding door Agile teamcoach

Zoek je naar een professionele teamcoach Agile? Dan ben je bij LeanDialogue aan het juiste adres. Graag maken wij ook voor jullie organisatie het verschil. Wellicht kampen jullie al tijden met hardnekkige problemen. Het valt niet langer te ontkennen. Er moet iets gebeuren. Neem dan zeker contact met ons op. We zijn er voor een effectieve projectbegeleiding. Vanuit LeanDialogue zijn wij er om jullie te helpen. Samen lossen we de problemen op. We hebben aandacht voor de verspillingen in het proces, maar zeker ook voor de hiaten in jullie samenwerking. Vaak speelt de communicatie hierin een grote rol. We werken samen aan procesverbeteringen. Deze verankeren we in jullie dagelijkse reflexen en routines. Meerdere klanten hebben LeanDialogue reeds ingeschakeld voor dit traject. Wil je hierover meer weten? Neem zeker contact met ons op.

Drijfverenscan bij Agile teamcoaching

Als Agile teamcoach vinden we een drijfverenscan een handig hulpmiddel. Wat zijn de diepste drijfveren van jou als teamleider? Hoe zit dat bij het team? Deze drijfveren bepalen voor een heel groot gedeelte ons gedrag en onze motivatie. We maken gebruik van het Spiral Dynamics Integral model. De daarop gebaseerde instrumenten van ValueMatch helpen daarbij om inzicht te geven. Het gaat jullie als organisatie en team veel opleveren als de drijfveren zichtbaar worden. Van zowel het team als van de individuele personen. Dit is het begin van de verandering. Wij zijn er voor het opstellen en analyseren van jullie waardenprofiel. We koppelen de inzichten aan de vraag die jullie bij ons hebben neergelegd. We kunnen daarbij gebruik maken van het waardenprofiel, het cultuurprofiel werkomgevingen en het veranderprofiel. Wil je meer informatie? Schroom zeker niet om contact op te nemen.

 

Communicatie centraal bij teamcoach Agile

Bij de Agile teamcoaching is er veel aandacht voor communicatie. In de meeste teams wordt veel gepraat. Toch wil dat niet altijd zeggen dat het in orde is met de communicatie. Het verbeteren daarvan gaat jullie veel opleveren. Het is echter wel nodig om met andere ogen naar het team te kijken. Jullie zijn allemaal verschillende mensen en elkaar verkeerd begrijpen is zo gebeurt. Maak gebruik van onze deskundige begeleiding. Dit zal het plezier bij jullie op de werkvloer verhogen. En de prestaties dan vanzelfsprekend ook.